Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθαφτα

Αρχική » Oneiro » άθαφτα

Ονειροκρίτης άθαφτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθαφτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Ακόμα ένα όνειρο με διπλή ερμηνεία.
    Αν δείτε το πρόσωπό σας γεμάτο με ρυτίδες, θα πρέπει να περιμένετε άσχημες καταστάσεις και στεναχώρια.
    Αν δείτε κάποιο άλλο πρόσωπο με πολλές ρυτίδες, το όνειρο προμηνύει πως κάποιος εχθρός θέλει το κακό σας.

  • Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
    Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - άθαφτα