Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθαφτη

Αρχική » Oneiro » άθαφτη

Ονειροκρίτης άθαφτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθαφτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε άμβωνα, προμηνύεται αρρώστια και ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εμπόριο.

Εγγραφή στο RSS - άθαφτη