Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθαφτων

Αρχική » Oneiro » άθαφτων

Ονειροκρίτης άθαφτων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθαφτων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Μερικές φορές στα όνειρα βλέπουμε ότι κολυμπάμε στο βυθό ή πετάμε από την ανάγκη μας για ελευθερία και διαφυγή από τα προβλήματα.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

    Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

    Η περιπλάνηση μας, λοιπόν, σε αδιέξοδους δρόμους και τρόπους , προοιωνίζει αποτυχίες και βάσανα.

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

Εγγραφή στο RSS - άθαφτων