Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθελες

Αρχική » Oneiro » άθελες

Ονειροκρίτης άθελες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθελες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

  • Ο Άδης είναι ένας τόπος θλίψης.

    Έτσι και στα όνειρα, ο Άδης σχεδόν πάντα προϋποθέτει εφιάλτη.

    Άν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε στον Άδη, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον, και ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσουν σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διαβίωση.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Αν σε κάποιο όνειρο που δείτε νιώθετε πως είστε ιδιαίτερα καθαρός είναι προμήνυμα για να κάνετε το μεγάλο βήμα.

    Σημαίνει ότι είστε έτοιμος να αναλάβετε υποχρεώσεις, που ίσως μέχρι τώρα δεν το αποφασίζατε και αυτή σας η κίνηση θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

Εγγραφή στο RSS - άθελες