Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθελου

Αρχική » Oneiro » άθελου

Ονειροκρίτης άθελου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθελου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο βραχίονας ή ένα άκρο του σώματος αποκολλημένο, είναι ένα όνειρο με δυσοίωνη σημασία. Προσέχετε, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα δόλου ή απάτης.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κομμένο μπράτσο, σημαίνει χωρισμό ή διαζύγιο.

  • Η ερμηνεία της σοκολάτας στα όνειρα είναι περίπλοκη και συνδυάζεται με την γενική αίσθηση του ονείρου.

    Έτσι, αν δείτε ότι τρώτε σοκολάτα ή πίνετε ρόφημα σοκολάτας και ευχαριστιέστε, θα έχετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα για κοντινά σας πρόσωπα.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Τα λύτρα συμβολίζουν οικονομική απώλεια όπως και στην πραγματικότητα.
    Εάν δείτε στον όνειρό σας ότι σας ζητάνε λύτρα, πιθανό να βρεθείτε σε μία πιεστική κατάσταση που θα οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες.

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

Εγγραφή στο RSS - άθελου