Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθερμε

Αρχική » Oneiro » άθερμε

Ονειροκρίτης άθερμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθερμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε παραλήπτης κάποιου μηνύματος, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν. Προβλέπονται θετικές αλλαγές στις υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Το άλογο έχει ιδιαίτερη θέση στην συμβολική ερμηνεία των ονείρων. Διαβάστε προσεκτικά για να κατανοήσετε τι σημαίνει το όνειρο που είδατε.

  • Ο γρύλος θεωρείται ένα δυσοίωνο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη ανεξαρτήτως του περιεχομένου.

Εγγραφή στο RSS - άθερμε