Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθιχτο

Αρχική » Oneiro » άθιχτο

Ονειροκρίτης άθιχτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθιχτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το γλίστρημα στο όνειρο μας είναι ένα σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης και κακής σχέσης που έχουμε με τους γύρο μας.

    Είναι ένα σημάδι ότι από την λανθασμένη σας αυτοκριτική, σύντομα θα βγείτε σε λάθος, συμπεράσματα που θα τα πληρώσετε ακριβά.

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

Εγγραφή στο RSS - άθιχτο