Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθλος

Αρχική » Oneiro » άθλος

Ονειροκρίτης άθλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Μπορεί στην πραγματικότητα ο υδράργυρος να είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Η λυγαριά στα όνειρα συμβολίζει ερωτική απογοήτευση.
    Εάν βρίσκεστε σε σχέση τότε πιθανό ο σύντροφός σας να σας προδώσει ή με κάποια πράξη του να σας στενοχωρήσει πολύ.
    Εάν επιδιώκετε ερωτική σχέση με ένα άτομο τότε θα απογοητευτείτε καθώς δεν θα υπάρξει ανταπόκριση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

Εγγραφή στο RSS - άθλος