Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθρησκης

Αρχική » Oneiro » άθρησκης

Ονειροκρίτης άθρησκης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθρησκης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του τριαντάφυλλου (ή αλλιώς του ρόδου) στα όνειρα ερμηνεύεται αναλόγως του χρώματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται κατά βάση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε πάνω σε κατάρτι πλοίου, τότε πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
    Αν προσπαθείτε και δεν μπορείτε να ανέβετε ή πέφτετε από αυτά, τότε το ακριβώς αντίθετο.
    Ερωτικές επιτυχίες θα βρείτε αν απλά βλέπετε τα κατάρτια.

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

Εγγραφή στο RSS - άθρησκης