Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθρησκο

Αρχική » Oneiro » άθρησκο

Ονειροκρίτης άθρησκο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθρησκο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

    Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

  • Εάν στο όνειρο σας δείτε κάμπια δεν είναι καθόλου καλό.
    Η κάμπια θεωρείται κακότυχη παραδοσιακά.
    Άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλον θέλουν να σας κάνουν κακό.
    Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προφυλαχθείτε.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

Εγγραφή στο RSS - άθρησκο