Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθυμε

Αρχική » Oneiro » άθυμε

Ονειροκρίτης άθυμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθυμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

    Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ανάκτορο σημαίνει ότι σας χαρακτηρίζει κενοδοξία και υπεροψία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

Εγγραφή στο RSS - άθυμε