Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθυμο

Αρχική » Oneiro » άθυμο

Ονειροκρίτης άθυμο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθυμο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
    Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διατηρείτε και περιποιείστε ένα περιβόλι, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, να περιμένετε μεγάλα κέρδη σε ό,τι επιχειρήσετε.
    Ο περιβολάρης στα όνειρα των γυναικών συμβολίζει την ακλόνητη σταθερή και αδιατάρακτη ερωτική ή συζυγική σχέση.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - άθυμο