Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκαιρης

Αρχική » Oneiro » άκαιρης

Ονειροκρίτης άκαιρης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκαιρης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκοινιά κρεμασμένα ή αφημένα κάπου σε κουλούρες, να περιμένετε προβλήματα και στενοχώριες.

    Τα τεντωμένα ή λυμένα σκοινιά συμβολίζουν επιτυχίες στα οικονομικά και κοινωνική αναγνώριση.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Η παρουσία της ανάγκης για ταυτοποίηση στα όνειρα, δείχνει ανασφάλειες ή υποσυνείδητο φόβο αμφισβήτησης.

    Αν το όνειρο σας έχει να κάνει με επίδειξη, απώλεια, ψάξιμο κλπ. ταυτότητας, σημαίνει πως είστε άτομο ανασφαλές και χωρίς αυτοπεποίθηση.

  • Τα κουκουνάρια στα όνειρα προαναγγέλλουν εύκολη, ανέμελη και ασφαλή ζωή και αποτελούν , βάση της παράδοσης μας, έναν πολύ καλό οιωνό.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κουκουνάρι, αυτό σημαίνει μεγάλα κέρδη από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

Εγγραφή στο RSS - άκαιρης