Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκαμπτου

Αρχική » Oneiro » άκαμπτου

Ονειροκρίτης άκαμπτου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκαμπτου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το τάβλι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ εύστοχο τρόπο ψυχαγωγίας στην πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καθόλου έτσι.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

  • Γενικά, η αθερίνα είναι ένα ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Ashton Kutcher.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

Εγγραφή στο RSS - άκαμπτου