Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκανθους

Αρχική » Oneiro » άκανθους

Ονειροκρίτης άκανθους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκανθους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντερα και σπλάχνα ζώων τότε να περιμένετε κακοτοπιές, δυσκολίες και άσχημες γενικότερα καταστάσεις στην καθημερινότητα σας για λίγο καιρό.

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

Εγγραφή στο RSS - άκανθους