Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκαυστος

Αρχική » Oneiro » άκαυστος

Ονειροκρίτης άκαυστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκαυστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Εάν στον ύπνο σας κουρδίζετε κάποιο αντικείμενο τότε διανύετε μία αγχωτική περίοδο η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάποιες αποφάσεις σας και να σας οδηγήσει σε λάθη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλειδαρά, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως ο κλειδαράς είστε εσείς το όνειρό σας αποκαλύπτει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν και σας υπενθυμίζει τον θαυμασμό που έχουν οι άλλοι για εσάς.

  • Αν έχετε ακούσει κάποιον να μιλάει πάνω στην ερμηνεία των ονείρων, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει και για την ερμηνεία των στρειδιών, καθώς από πολύ παλιά έχουν μια συγκεκριμένη "πονηρή" φήμη.

  • Ανάλογα με το είδος της φωλιάς που βλέπουμε στο όνειρό μας, υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.

Εγγραφή στο RSS - άκαυστος