Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άμωμον

Αρχική » Oneiro » άμωμον

Ονειροκρίτης άμωμον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άμωμον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

    Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Ο χωρισμός, στα όνειρα, όταν δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αποτελεί συνήθως νευρωτική εκδήλωση του κοιμισμένου.

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

Εγγραφή στο RSS - άμωμον