Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άμωμος

Αρχική » Oneiro » άμωμος

Ονειροκρίτης άμωμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άμωμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πλύστρα, να περιμένετε λαμπρές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι κάνετε αυτό το επάγγελμα, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Το μαλλιοτράβηγμα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται σε τσακωμό μεταξύ γυναικών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

Εγγραφή στο RSS - άμωμος