Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άνθησε

Αρχική » Oneiro » άνθησε

Ονειροκρίτης άνθησε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άνθησε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

    Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

  • Η εμφάνιση ενός άρχοντα στο όνειρο, ακόμα κι αν αυτός είστε εσείς ο ίδιος, είναι αναμφίβολο σημάδι του ναρκισσισμού και της αλαζονείας που σας διακατέχουν.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας καφάσια, ανεξαρτήτου υλικού, σχήματος και αν είναι γεμάτα ή άδεια τότε κάποια κέρδη είναι στην πόρτα σας.
    Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα κρατήσετε, γιατί το εύκολο χρήμα "τρώγεται" γρήγορα.

Εγγραφή στο RSS - άνθησε