Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άνθησις

Αρχική » Oneiro » άνθησις

Ονειροκρίτης άνθησις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άνθησις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν είστε αγρότης και ονειρευτήκατε αφοσίωση στο θεό ή στην οικογένεια σας, σημαίνει ότι οι σοδειές σας θα είναι άφθονες και οι γείτονες θα είναι καλοί και συνεργάσιμοι.

    Για τους εμπορευόμενους, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν θα αποκτηθεί με δόλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά έχετε παχύνει πολύ και γίνατε χοντρός, η ζωή σάς επιφυλάσσει άφθονα πλούτη και ποικίλες απολαύσεις.
    Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό σημαίνει επιθυμίες για έκλυτη και χαλαρή ζωή.
    Για τους αρρώστους, σύντομη ανάρρωση.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

  • Η βροχή στα όνειρα προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι μία ξαφνική και δυνατή μπόρα τότε πιθανό εκείνη την περίοδο η τύχη σας να αλλάξει προς το χειρότερο.

Εγγραφή στο RSS - άνθησις