Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άπνοιας

Αρχική » Oneiro » άπνοιας

Ονειροκρίτης άπνοιας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άπνοιας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - άπνοιας