Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άπωση

Αρχική » Oneiro » άπωση

Ονειροκρίτης άπωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άπωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο σας ότι βάζετε πιπέρι στο φαγητό που ετοιμάζεστε να φάτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η φιλοτιμία σας θα αναγνωρισθεί απο τον περίγυρο σας.

  • Το μυρμήγκι συμβολίζει την επίτευξη των στόχων μας.

    Εάν δείτε λοιπόν μυρμήγκια να περπατάνε και να κουβαλούν τροφές να περιμένετε ανταμοιβή των κόπων σας και ευχάριστα γεγονότα.

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.
    Τα αγκάθια του κάκτου είναι οι πληγές που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, γιαυτό και επιλέξατε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

Εγγραφή στο RSS - άπωση