Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άτσαλης

Αρχική » Oneiro » άτσαλης

Ονειροκρίτης άτσαλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άτσαλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε να παρελαύνει πυροβολικό, είτε να βρίσκεται σε θέση μάχης, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές αποτυχίες και δυσκολίες.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
    Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

Εγγραφή στο RSS - άτσαλης