Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άφησαν

Αρχική » Oneiro » άφησαν

Ονειροκρίτης άφησαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άφησαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Η λεοπάρδαλη συμβολίζει επίθεση εναντίον μας και αρνητικές καταστάσεις.

    Εάν δείτε στο όνειρο λεοπάρδαλη να τρέχει, να τρώει ανέμελη τότε να περιμένετε επιθέσεις από άτομα που θεωρείτε ικανά και έξυπνα άρα και επικίνδυνα για εσάς.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορεύματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν πάλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - άφησαν