Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβαψαν

Αρχική » Oneiro » έβαψαν

Ονειροκρίτης έβαψαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβαψαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ένα κοπάδι πρόβατα, σας έρχονται ημέρες άφατης ευτυχίας και χαράς.

    Αν το κοπάδι είναι δικό σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με κτηνοτροφικές εργασίες, η ζωή επιφυλάσσει για σας ανταμοιβές σπάνιες σε υλικά και ηθικά αγαθά.

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

  • Τα παντζάρια στα όνειρα αποτελούν πολύ καλό οιωνό κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

Εγγραφή στο RSS - έβαψαν