Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβγαινα

Αρχική » Oneiro » έβγαινα

Ονειροκρίτης έβγαινα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβγαινα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.
    Αν όμως δείτε ότι αρμέγεται κατσίκα, σημαίνει επαγγελματική αναγέννηση καθώς θα έχετε πολλά κέρδη από τη δουλειά σας.

  • Αν βλέπετε συχνά στα όνειρα σας ότι κατοικείτε σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως είστε άτομο που «μεγαλοπιάνεται».

  • Ο εκτροχιασμός και γενικά η απώλεια μιας σταθερής πορείας στα όνειρα είναι κακός οιωνός και θα πρέπει να επιδείξετε πρόνοια και ηρεμία για να αντεπεξέλθετε.

Εγγραφή στο RSS - έβγαινα