Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβγαλαν

Αρχική » Oneiro » έβγαλαν

Ονειροκρίτης έβγαλαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβγαλαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε καρναβάλι και το κέφι έχει ανάψει, τότε τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά για εσάς.
    Σας περιμένουν στιγμές απόλυτης ψυχικής και σωματικής γαλήνης ευεξίας και χαλάρωσης.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία.
    Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

Εγγραφή στο RSS - έβγαλαν