Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβενο

Αρχική » Oneiro » έβενο

Ονειροκρίτης έβενο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβενο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν στο όνειρό μας τρώμε φαγητά λίγα και κακής ποιότητας, πρέπει να περιμένουμε άσχημες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

    Τα γεύματα με πολύ κόσμο όμως προμηνύουν χαρές μεγάλες.

    Αν κάποιος σας καλέσει σε γεύμα σημαίνει ότι έχετε μία πολύ δυνατή ερωτική ζωή.

  • Η θέαση του συγκεκριμένου ψαριού στον ονειρικό μας κόσμο κάθε άλλο παρά δυσάρεστη μπορεί να είναι.
    Αν είστε από τους τυχερούς που θα δείτε ρέγγα στο όνειρό σας, θα πρέπει πολύ σύντομα να περιμένετε κέρδη, και πληρότητα στην ερωτική σας ζωή.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

Εγγραφή στο RSS - έβενο