Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβριθε

Αρχική » Oneiro » έβριθε

Ονειροκρίτης έβριθε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβριθε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

Εγγραφή στο RSS - έβριθε