Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγγαμες

Αρχική » Oneiro » έγγαμες

Ονειροκρίτης έγγαμες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγγαμες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

    Αν πάλι δείτε καντήλι σβηστό πολλά προβλήματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Η λάβα αποτελεί θετικό στοιχείο και συμβολίζει κάτι το έντονο.

    Εάν δείτε μία πύρινη λάβα να ρέει απειλητικά τότε να περιμένετε κέρδος μεγάλο είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.

    Συγκεκριμένα στον ερωτικό τομέα, ίσως και να βιώσετε έναν μεγάλο και αναπάντεχο έρωτα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Ο ξένος αποτελεί ένα “κλισέ” στον χώρο της ερμηνείας των ονείρων.
    Αναφέρετε σαν μια παρουσία που δεν γνωρίζουμε και όχι σαν τον ξένο με την αρχαία έννοια, δηλαδή τον άνθρωπο που φιλοξενούμε.

Εγγραφή στο RSS - έγγαμες