Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγγραφή

Αρχική » Oneiro » έγγραφή

Ονειροκρίτης έγγραφή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγγραφή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

  • Στο όνειρο το αρκούδισμα τον ανθρώπων είναι σημάδι για δημόσιο εξευτελισμό στο άμεσο μέλλον.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

    Αν το ταξίδι είναι ευχάριστο και σας αφήνει μια όμορφη αίσθηση, θα σημειώσετε κάποια επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

  • Το χρυσάφι στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από το χρυσάφι στην πραγματική ζωή αν και στο όνειρο το χρυσάφι δεν προμηνύει μόνο υλικά πλούτη.

Εγγραφή στο RSS - έγγραφή