Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγγραφος

Αρχική » Oneiro » έγγραφος

Ονειροκρίτης έγγραφος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγγραφος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διακινείτε πλαστά χρήματα, σημαίνει πως είστε άτομο αποφασισμένο να επιτύχει με κάθε τίμημα.

    Αν δείτε ότι σας δίνουν πλαστό χρήμα, προσέξτε μην πέσετε θύμα σκευωρίας ή απάτης.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - έγγραφος