Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγγραψε

Αρχική » Oneiro » έγγραψε

Ονειροκρίτης έγγραψε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγγραψε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

  • Οι μπάμιες, το άκακο αυτό λαχανικό, συμβολίζουν την απειλή!
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπάμιες ή ότι τις μαγειρεύετε, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να αντιμετωπίσετε απειλές ή προσβολές από άλλα άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.

  • Η ανθισμένη αμυγδαλιά είναι σύμβολο ερωτικής πληρότητας και πετυχημένων αισθηματικών σχέσεων.

    Αν δείτε στο όνειρο σας αμυγδαλιά ανθισμένη, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα, ευτυχία ή θα αναρρώσετε από ασθένεια (εάν έχετε κάποια αρρώστια).

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

Εγγραφή στο RSS - έγγραψε