Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγιναν

Αρχική » Oneiro » έγιναν

Ονειροκρίτης έγιναν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγιναν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι το μονοπάτι στο οποίο βαδίζετε είναι σκοτεινό, στενό, δύσβατο και γεμάτο άσχημα συναισθήματα τότε κάποιες επιλογές σας θα σας οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

  • Η κωμωδία και γενικά μία θεατρική παράσταση στο όνειρο συμβολίζει την απάτη.
    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε μία κωμική παράσταση, πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στις οποίες να νιώσετε απατημένος/η, να πέσετε δηλαδή σε παγίδες από άτομα που δεν τα υποψιάζεστε για κάτι τέτοιο.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να γνέθει το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να γνέθει, τότε θα δαπανήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, σε πράγματα που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

  • Η μύτη συνήθως συμβολίζει επιτυχία και κέρδη.

    Εάν δείτε μία μύτη καλλίγραμμη και ωραία τότε να περιμένετε οικονομικά κέρδη.

    Η μεγάλη μύτη στα όνειρα συμβαδίζει με τις λαϊκές δοξασίες που παραδέχονται τη συσχέτιση της με καλές ερωτικές επιδόσεις.

Εγγραφή στο RSS - έγιναν