Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγκλειστους

Αρχική » Oneiro » έγκλειστους

Ονειροκρίτης έγκλειστους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγκλειστους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

  • Το ροδάκινο συμβολικά είναι ένα από τα δέντρα του έρωτα και δεν μπορεί παρά να μεταφράζεται έτσι όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας.
    Αν δείτε ροδάκινα λοιπόν στο όνειρό σας θα πρέπει να περιμένετε απόλυτη ευτυχία στην ερωτική σας ζωή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Μπορεί στην πραγματικότητα ο υδράργυρος να είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

Εγγραφή στο RSS - έγκλειστους