Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγκλησις

Αρχική » Oneiro » έγκλησις

Ονειροκρίτης έγκλησις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγκλησις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
    Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

    Αν συμμετέχετε σε αγώνα, θα πρέπει να αλλάξετε προσέγγιση σε κάποιο σοβαρό θέμα στα επαγγελματικά σας.

  • Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι λοιπόν αν τύχει και δούμε αγουρίδες τι καρπούς που δεν έχουν γίνει ακόμα στο όνειρό μας, θα πρέπει να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής μας,

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

Εγγραφή στο RSS - έγκλησις