Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγκριτες

Αρχική » Oneiro » έγκριτες

Ονειροκρίτης έγκριτες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγκριτες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κρασί συμβολίζει ευφορία και χαρούμενες στιγμές. Συγκεκριμένα, εάν δείτε λευκό κρασί είτε το πίνετε είτε όχι, συμβολίζει οικογενειακή γαλήνη και ζεστασιά.
    Στον επαγγελματικό τομέα, συμβολίζει τη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει και μελλοντική αναγνώριση των κόπων σας.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

Εγγραφή στο RSS - έγκριτες