Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγκυρε

Αρχική » Oneiro » έγκυρε

Ονειροκρίτης έγκυρε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγκυρε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μαστίγιο είναι αρνητικός οιωνός.

    Προμηνύει άσχημες καταστάσεις και συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας μαστιγώνουν ή μαστιγώνετε τότε πιθανό να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα νιώσετε εκτεθειμένη/ος και ταπεινωμένη/ος.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Όλοι γνωρίζουμε ότι η προίκα, ως θεσμός νομικά κατοχυρωμένος, έχει πια καταργηθεί.
    Ωστόσο, είναι μια έννοια που έχει ριζώσει για τα καλά, τόσο στη συνείδηση του λαού, όσο και στη γλωσσική του έκφραση.

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε καραούλι για να πιάσετε κάποιον, σημαίνει πως είστε άτομο καχύποπτο και δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Αν δείτε ότι σας στήνουν καραούλι, προσέξτε μήπως πέσετε θύμα «συναδελφικών» και «φιλικών» επιβουλών.

Εγγραφή στο RSS - έγκυρε