Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγλυψα

Αρχική » Oneiro » έγλυψα

Ονειροκρίτης έγλυψα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγλυψα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Η παρουσία του γερανού θεωρείται καλός οιωνός στα όνειρα.

    Αν δείτε γερανούς να πετάνε σε σχηματισμούς, μια μεγάλη αλλαγή επίκειται στη ζωή σας. Κάποιο μακρινό, υπερπόντιο ίσως, ταξίδι διαγράφεται στον ορίζοντα.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

Εγγραφή στο RSS - έγλυψα