Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγραφα

Αρχική » Oneiro » έγραφα

Ονειροκρίτης έγραφα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγραφα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Η ληστεία συμβολίζει μία κατάσταση στην οποία χάνουμε τον έλεγχο.

    Εάν δείτε ότι είστε μάρτυρας ληστείας τότε προσέξτε γιατί πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν επιλέξατε και να σας δημιουργήσουν μπελάδες.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Η παρουσία φορέματος στα όνειρα, είτε το φοράτε είτε το κοιτάτε αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα σας.

    Σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία αυτού του ονείρου παίζει το χρώμα του φορέματος και η αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - έγραφα