Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγχρωμε

Αρχική » Oneiro » έγχρωμε

Ονειροκρίτης έγχρωμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγχρωμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ροδοδάφνη είναι επίσης ένα φυτό που σχετίζεται άμεσα με τον έρωτα και τον ερωτισμό.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

  • Αν δείτε ράφια σε όνειρο γεμάτα αντικείμενα ή εμπορεύματα ταχτικά στοιβαγμένα, προοιωνίζουν υλική ευημερία και σταθερό μέλλον χωρίς σκαμπανεβάσματα.
    Ενώ αν στο όνειρο είδατε ράφια άδεια, σκονισμένα και παλιά, προειδοποιούν για μεγάλες οικονομικές αποτυχίες.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι "παίζετε" με κομπολόι, με τον γνωστό, αμέριμνο, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος τεράστιας αντοχής οπότε τίποτε δε μπορεί να σας θίξει καίρια.

Εγγραφή στο RSS - έγχρωμε