Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγχρωμου

Αρχική » Oneiro » έγχρωμου

Ονειροκρίτης έγχρωμου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγχρωμου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

    Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι ξυρίζεστε, αυτή ή αίσθηση φρεσκάδα και ανανέωσης που σας προσφέρει το ξύρισμα στην πραγματική σας ζωή θα σας βρει και μέσα από αυτό σας το όνειρό. Βάρη θα φύγουν από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

    Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

Εγγραφή στο RSS - έγχρωμου