Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έδρες

Αρχική » Oneiro » έδρες

Ονειροκρίτης έδρες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έδρες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε στην πραγματικότητα σοφέρ, όμως δείτε ότι είστε στο όνειρό σας, είναι ένα σημάδι πως βάσανα και ταλαιπωρίες θα κατακλύσουν την ζωή σας, για αυτό φροντιστές να αλλάξετε τακτική.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

Εγγραφή στο RSS - έδρες