Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έδυσε

Αρχική » Oneiro » έδυσε

Ονειροκρίτης έδυσε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έδυσε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Ο νερόμυλος σε όποια μορφή και να εμφανιστεί στο όνειρο έχει πάντοτε την ίδια σημασία.
    Συμβολίζει εμπόδια και λαχτάρες που θα θα προκύψουν αλλά δεν θα κρατήσουν πολύ και θα ξεπεραστούν γρήγορα.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

Εγγραφή στο RSS - έδυσε