Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθετε

Αρχική » Oneiro » έθετε

Ονειροκρίτης έθετε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθετε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Όλες οι επισκέψεις στον ύπνο σας αποτελούν μήνυμα δυσοίωνο, στεναχώριες, δυσκολίες , ζημιές.

    Η γενική ερμηνεία που θέλει τις επισκέψεις και τους επισκέπτες να αποτελούν κακό οιωνό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανατρέπεται.

  • Τα καρύδια θεωρούνται σημάδι ευμάρειας και πυγμής, και αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό.

    Αν στον ύπνο σας δείτε ότι τρώτε καρύδια (που έχουν το κέλυφος και τα σπάτε) πάλι η ευτυχία σας εξαρτάται απ' τον αν τα καρύδια περιέχουν πλούσιο και νόστιμο καρπό ή αν είναι άδεια ή σάπια.

Εγγραφή στο RSS - έθετε