Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθιζε

Αρχική » Oneiro » έθιζε

Ονειροκρίτης έθιζε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθιζε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ή ερμηνεία αυτού του σχολείου στα όνειρα αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το σχολείο στον ύπνο σας.

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Εάν στον ύπνο σας λοιπόν δείτε μια ανωμαλία οποιασδήποτε μορφής στο δέρμα σας τότε να περιμένετε στεναχώρια και δυσκολίες σε μα περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις.

    Αν στο όνειρο είδατε ότι είχε μαυρίσει η επιδερμίδα σας, θα πάρετε άσχημα νέα.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

  • Όπως και το ξύλο, έτσι και ο ξυλουργός στο όνειρο μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε και με την κατάστασή μας στην πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - έθιζε