Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκδηλων

Αρχική » Oneiro » έκδηλων

Ονειροκρίτης έκδηλων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκδηλων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Το σφουγγάρι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, προμηνύει κακή τύχη.
    Συγκεκριμένα το σφουγγάρι είναι σαν να ρουφάει ( δηλαδή να μαγνητίζει) τις συμφορές και τις ζημιές.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

Εγγραφή στο RSS - έκδηλων