Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκδοσή

Αρχική » Oneiro » έκδοσή

Ονειροκρίτης έκδοσή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκδοσή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κοφίνι όπως και όλα τα δοχεία, συμβολίζουν κατά κάποιο τρόπο την ζωή μας.
    Δηλαδή το περιεχόμενο του δείχνει τον τρόπο που εμείς αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας ή τι καταστάσεις προμηνύονται στη ζωή μας.

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - έκδοσή