Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκδοτε

Αρχική » Oneiro » έκδοτε

Ονειροκρίτης έκδοτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκδοτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο αυτό έχει σημασία μόνο στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος σφραγίζεται κάτι με σφραγίδα ή στην περίπτωση που αλλά την κρατάτε.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

  • Η ξενιτιά στον ονειρικό σας κόσμο προμηνύει επιτυχίες σε ότι έχετε σχεδιάσει.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι επιστρέφετε στην πατρίδα σας μετά από την ξενιτιά η επιτυχία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

Εγγραφή στο RSS - έκδοτε