Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκδυσης

Αρχική » Oneiro » έκδυσης

Ονειροκρίτης έκδυσης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκδυσης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον παππού σας και ο παππούς σας ζήσει το όνειρο δεν έχει καμία ιδιαίτερη ερμηνεία.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

Εγγραφή στο RSS - έκδυσης